O pereche de ochelari de soare sunt ideali pentru a-ti proteja ochii vara. Cu toate ca nu sunt doar o tendinta sezoniera, ochelarii de soare trebuie sa ramana un accesoriu pe tot timpul anului, sau chiar si atunci cand vrei sa ascunzi oboseala dupa o petrecere zdravana.

Tendintele vin si se duc, dar ochelarii de soare ne scapa in orice situatie  indiferent de modificarile de temepratura atat vara cat si iarna. Ochelarii de soare au o evolutie rapida incat este destul de greu sa tii pasul cu ultimele noutati in domeniu. De aceea Bombastic.ro a ales pentru tine cele mai bune tipuri de ochelari de soare  pentru anul 2018, o inspiratie adecvata noului sezon. Exista atat de multe nunate si forme care merita incercate. Astfel ca cel mai bun mod de a te bucura de soare, ramane achizitionarea unei perechi de ochelari de soare pentru vara 2018.

  

OCHELARI DE SOARE RAY BAN AVIATOR LARGE METAL RB3025 001/57

Aceasta pereche de ochelari de soare, Large Metal RB3025 001/57, produsa de renumita firma Ray Ban, are lentile polarizate de culoare maro deschis si rama de culoare arista (auriu). Ochelarii sunt disponibili in trei marimi 55mm, 58mm si 62mm.

 

OCHELARI DE SOARE MERCEDES BENZ MB 518 03

 Aceasta pereche de ochelari de soare, MB 518 03, produsa de renumitul Mercedes Benz, are lentila Carl Zeiss de culoare maro si rama maro.

 

OCHELARI DE SOARE GIORGIO ARMANI GA 562/S QNW/9B

Aceasta pereche de ochelari de soare produsa de renumita firma Giorgio Armani, are lentila maro in degrade si rama din metal si plastic.

OCHELARI DE SOARE GUCCI GG 2841 65Z

Aceasta pereche de ochelari de soare este produsa de renumita firma Gucci si are lentila gri, iar rama din plastic negru si metal.