Am deschis acest magazin in anul 2009, fiind unul din primele magazine online de ceasuri din Romania. Pasiunea pentru ceasuri si dorinta de a aduce in Romania ceasuri performante la preturi rezonabile au constituit si constituie si azi motorul din spatele afacerii noastre. Comercializam doar produse originale, noi si sigilate. Nu comercializam fake-uri, nu facem nici un rabat la calitate! Avem o lista lunga de client fideli, care apreciaza calitatea produselor, profesionalismul nostru si, nu in ultimul rand, preturile, care sunt unele din cele mai scazute de pe piata; incercam sa le mentinem asa, practicand un adaos comercial decent. Un cadou pentru o persoana draga sau un cadou pe care vi-l faceti dumneavoastra insiva, un ceas este intodeauna o alegere inspirata. Un obiect necesar, frumos si trainic, care va rezista trecerii timpului!

Firma: S.C. Precious Time S.R.L
  CUI: 43825044
  Nr.R.C: J40/3634/2021 
  Sediu: str.Pascani nr.1, Bl.D5, Sc.F, sector 6, Bucuresti
  Banca Transilvania; sucursala Drumul Taberei
 

Pe langa gama nostra larga de ceasuri se mai pot comanda si ochelari de soare, bijuteri si diverse acesorii. Daca aveti intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati la 0727840918.

Va multumim.

Produs adăugat la comparaţie

Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Daca ati luat la cunostinta termenii legati de "Politica de confidentialitate" puteti continua pe site.

Produs adăugat la lista de dorințe