Livrare

Bombastic.ro livreaza produsele comercializate pe tot teritoriul Romaniei !

Produsele comandate de dumneavoastra sunt absolut NOI, sunt trimise in ambalajul original al producatorului si sigilate (in cazul in care producatorul livreaza produsele sigilate).

- Livrarile se fac de Luni pana Vineri, intre orele 9:00 - 17:30.

                                                  sambata intre orele 9:00 - 14:00.

-Noi lucram cu o firma de curierat rapid care livreaza de obicei in 24 de ore(cost: 18RON). Livrare gratuita pentru produsele cu pretul mai mare de 700RON. Depaseste costul de transport suma de 18ron, va trebui achitata disferanta.

- Serviciul este valabil pentru orice localitate care face parte din reteaua FAN COURIER. Lista centrelor FAN COURIER o gasiti aici: Lista centrelor FAN COURIER. Pentru localitatile care nu se regasesc in aceasta retea, costul este  reprezentat de diferenta numarului de kilometri intre cel mai apropiat  centru FunCurier si destinatia dumneavoastra (1leu/km cu TVA inclus). In cazul acesta pentru micsorarea costurilor noi va recomandam sa optati pentru livrarea coletelor intr-unul din centrele FAN COURIER (in cazul in care destinatia este in afara retelei) si sa-l ridicati personal de acolo.

 

Ridicarea produselor de la sediul firmei:

- Clientii care doresc sa ridice personal produsele de la sediul firmei ( Str. Pascani Nr. 1,Bl.D5, Sc.F,  Sector 6, Bucuresti ) pot face acest lucru dupa ce au plasat o comanda folosind modalitatile mentionate. Dupa plasarea comenzii un agent de la Bombastic o sa va contacteze pentru a va confirma diponibilitatea produsului. Va rugam sa ne sunati cu cel putin 30 de minute inaite de a ridica produsul pentru a avea destul timp sa il pregatim. 

 

Urmarire expeditie

Pentru a urmari statusul unei expeditii vizitati aceasta pagina 

Produs adăugat la comparaţie

Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Daca ati luat la cunostinta termenii legati de "Politica de confidentialitate" puteti continua pe site.

Produs adăugat la lista de dorințe