Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.Bombastic.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.

GARANTIE

Conditiile de garantie sunt in conformitate Legea 449/2003, O.G. 21/1992 si O.G. 174/2008. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect , impreuna cu accesoriile aferente. Garantia difera in functie de marca produsului. Majoritatea produselor au garantie internationala de doi ani. In cazul casurilor face obiectul garantiei exclusiv mecanismul ceasului. Nu intra sub incidenta conditiilor de garantie: bratara, carcasa, cadranul, coroana. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta), patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul acestora. In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri va rog sa ne contactati aici.

 

CONFIDENTIALITATE

 

Precious Time S.R.L certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Precious Time S.R.L garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Precious Time S.R.L pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Precious Time S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate; servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dvs. determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. 
*Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email office@bombastic.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Precious Time S.R.L utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control si audit, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare.

Serverele pe care site-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si dpdv al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre Future Time S.R.L, este periodic analizata in privinta securitatii.

Precious Time S.R.L, oferi datele dvs. personale companiilor partenere ( companiile de curierat, serviciile de plata, serviciul de e-mail marketing, furnizorii unor servicii de marketing), in baza unui contract de confidentialitate semnat intre parti, care garanteaza pastrarea in siguranta a acestor informatii.

 

 RENUNTARE LA CUMPARARE-RETURNAREA PRODUSELOR

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 30 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. S.C. Precious Time S.R.L va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 40 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele purtate sau care prezinta modificari fizice, ambalaje deteriorate etc.

Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

  • Produsul ce nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de S.C Precious Time S.R.L
  • Produse ce au fost livrate gresit: livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar Consumatorul va refuza receptia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de S.C Precious Time S.R.L

 

NOTA: In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). In momentul efectuarii unei comenzi on line pe site, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus. Acceptarea acestor termeni si conditii da nastere unui veritabil contract intre parti, facand aplicare clauzelor Codului Civil si Comercial.

 

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului. In plus va rugam sa asteptati confirmarea telefonica dinpartea noastra in privinta disponibiltatii si a pretului produsului. Ne cerem scuze, dar in unele situatii, din cauza pretului nostru de achizitie, unele produse pot fi mai scumpe sau mai ieftine decat pretul afisat pe site.In acest caz, pretul poate fi marit sau micsorat dupa plasarea comenzii pe site.Va multumim pentru intelegere.

Livrare

Bombastic.ro livreaza produsele comercializate pe tot teritoriul Romaniei !

Produsele comandate de dumneavoastra sunt absolut NOI, sunt trimise in ambalajul original al producatorului si sigilate (in cazul in care producatorul livreaza produsele sigilate).

- Livrarile se fac de Luni pana Vineri, intre orele 9:00 - 17:30.

                                                  sambata intre orele 9:00 - 14:00.

-Noi lucram cu o firma de curierat rapid care livreaza de obicei in 24 de ore(cost: 21RON). Livrare gratuita pentru produsele cu pretul mai mare de 700RON. Depaseste costul de transport suma de 21ron, va trebui achitata disferanta.

- Serviciul este valabil pentru orice localitate care face parte din reteaua FAN COURIER. Lista centrelor FAN COURIER o gasiti aici: Lista centrelor FAN COURIER. Pentru localitatile care nu se regasesc in aceasta retea, costul este  reprezentat de diferenta numarului de kilometri intre cel mai apropiat  centru FunCurier si destinatia dumneavoastra (1leu/km cu TVA inclus). In cazul acesta pentru micsorarea costurilor noi va recomandam sa optati pentru livrarea coletelor intr-unul din centrele FAN COURIER (in cazul in care destinatia este in afara retelei) si sa-l ridicati personal de acolo.

 

Ridicarea produselor de la sediul firmei:

- Clientii care doresc sa ridice personal produsele de la sediul firmei ( Str. Pascani Nr. 1,Bl.D5, Sc.F,  Sector 6, Bucuresti ) pot face acest lucru dupa ce au plasat o comanda folosind modalitatile mentionate. Dupa plasarea comenzii un agent de la Bombastic o sa va contacteze pentru a va confirma diponibilitatea produsului. Va rugam sa ne sunati cu cel putin 30 de minute inaite de a ridica produsul pentru a avea destul timp sa il pregatim. 

 

Urmarire expeditie

Pentru a urmari statusul unei expeditii vizitati aceasta pagina

Produs adăugat la comparaţie

Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Daca ati luat la cunostinta termenii legati de "Politica de confidentialitate" puteti continua pe site.

Produs adăugat la lista de dorințe