Esti in cautarea unui ceas de calitate la un pret avantajos. Recomandarea noastra sunt ceasurile SEIKO, ceasuri japoneze de top. Pretul si calitatea fac din SEIKO cel mai bun produs in care poti investi cu incredere.

Ceasurile automatice marca Seiko  sunt laudate de expertii orologi nu numai pentru mecanismul dezvoltat pentru 7S26 cu tehnologia “magic lever” , dar si pentru pretul avantajos pe care nu-l poti trece neobservat. Urmariti articolele din blogul Sfatul pentru detalii legate de tehnologia revolutionara a ceasurilor Seiko.

Seiko 5 a facut si face istorie. Odata cu aparitia lui din 1963 cu o tehnologie revolutionara, Seiko s-a dorit a fi un ceas cu cinci attribute: o miscare automata, rezistenta la apa, uzabilitate zi de zi, incastrat intr-o coroana si nu ultimul rand durabil.

Chiar daca au trecut 50 de ani de atunci, Seiko ramane ceasul favorit al celor care cauta sa imbina  fiabilitatea, stilul si pretul. Este un ceas deosebit, modelul 5 fiind o gama de ceasuri cu miscari si stiluri putin diferite, inclusiv stilul militar, pilot si chiar ceaurile  subacvatice.

Avantajele Seiko 5

Ceasul poate fi purtat atat pe timpul zilei cat sip e timpul noptii. Avantajul acestui ceas Seiko este ca nu necesita baterii si nu  trebuie sa inlocuiti bacteria. Ceasul autoimat Seiko utilizeaza pentru stocarea energiei o greutate metalica pe jumatate de disc (rotor).

Acest ceas automatic Seiko  are un cadran negru cu busola rotativa si limbi luminoase verzi.  Cu o carcasa solida din otel inoxidabil, cu surub in joss i bratara din otel inoxidabil fac din Seiko un ceas automat pentru barbate fara concurenta.

Rezistenta la apa a acestui ceas este de pana la 200 de metri. Fata ceasului este din sticla cristalina hardlex, care protejeaza ceasul atat de praf cat si de umiditate.