Daca esti o persoana pasionata de aventura, urcari pe munte sau scufundari, modelele de ceasuri Bombastic va pot salva in orice situatii extreme.

ORIENT DIVER RAY II FAA02005D9

ceas scufundari

Adesea este vazut  ca cea mai buna  alternativa dintre toate  ceasurile pentru scufundari, Orient Ray nu dezamageste. Ray a fost laudat de cele mai multe ori pentru stralucirea ecranului si vizibilitatea indicilor fosforescenti. Ray II este realizat pe baza Ray, si a lasat in urma miscarea automata trecand la miscarea mecanica. Raza de scufundari a fost imbunatatita pentru a fi de 120 de clicuri pentru precizie. Ray cu toate ca a fost imbunatatit,  si-a patrat estetica cu care a fost cunoscut.

SEIKO PROSPEX TURTLE SRP775

Un ceas nou marca Seiko, care are o forma de perna. Ceasul face parte din gama deja populara de ceasuri de epoca Seiko. Se diferentiaza prin miscarea 4R36 care poate fi atat autoinfasurata cat si infasurata manual. Are o rezistenta la apa de peste 200 de metri. Ceasul este plasat pe o bratara din otel inoxidabil, catarama cu buton pentru deschidere prin apasare, geamul din cristal Hardlex rezistent la zgarieturi, limbile si punctele sunt luminiscente, spatele infiletabil.

SEIKO KINTETIC DIVER SKA371P1ceas subacvatic

Ceas pentru scufundari subacvatice, certificate, robust si puternic marca Seiko.  Are o carcasa din otel inoxidabil, o carcasa rotativa in jurul un cadran negru care se infasoara cu o bratara din otel. Miscarea cinetica este nedeteda.

SEIKO DIVER AUTOMATIC SRP605K1

Un ceas conceput pentru misiuni extreme, care este usor de citit in orice situatie. Vizibilitatea pe timpul noptii este pusa in evident de cat de mult poate ecranul sa straluceasca.  In cazul in care iluminarea se bazeaza pe gazul de tritiu, ceasurile pot fi citite chiar si daca stau in intuneric  ani de zile.  Ceasul de mana barbatesc Seiko Diver Automatic SRP605K1, analog, sport-diver si mecanismul japonez automatic, are carcasa si bratara din otel inoxidabil, geamul din cristal mineral hardlex, cadranul albatru inchis, bezel rotativ, iar sistemul de inchidere este de tip deployant. Mecanismul este automatic  24 Jewels si nu necesita baterie.

CITIZEN PROMASTER DIVER ECOZILLA BJ8050-08E

Ceas cu carcasa din otel inoxidabil, curea din cauciuc negru,  geamul curbat extra-gros 6 mm si antireflexiv, bezel rotativ unidirectional si curea din poliuretan cu extindere pentru scufundari. Informații suplimentare: rezervă de putere de 180 de zile care se încarcă în lumina soarelui sau în interior. supapa de eliberare a heliului. Stilul ceasului sport.