Ceasurile de mana sunt un cadou ideal pentru sarbatori. Intotdeauna ceasurile sunt lucruri practice, uimitoare, elegante. Ceasurile de mana se pot gasi intr-o varietate de culori, modele care satisfac fiecare cerinta, gust.

Ceasurile originale Seiko, istorie si eleganta

Intemeiata in 1881, compania producatoare de ceasuri Seiko este o campioana a premierelor: a fabricat primul ceas de mana japonez, in 1969 a lansat primul ceas cu cuart produs vreodata, care costa cam cat un autoturism de marime medie, iar, mai tarziu, a creat primul cronograf cu cuart.

Tot Seiko este o prezenta constanta in organizarea si desfasurarea majoritatii evenimentelor sportive, primul dintre acestea fiind Jocurile Olimpice de la Tokyo, in 1964. Ceasurile Seiko au facut epoca si in cinematografie. Sunt binecunoscute filmele in care personajele principale purtau cate un ceas produs de Seiko.

Brandul Seiko este cunoscut pentru stilul inconfundabil si inaltul nivel tehnologic al produselor sale. Modelele de ceasuri de dama Seiko, ca si cele barbatesti, sunt concepute pentru a se potrivi perfect cu ipostazele de viata comune tuturor oamenilor, sunt facute sa functioneze perfect si sa fie atractive.

Ceasuri de mana Seiko, ofera un cadou in prag de sarbatori

Seiko este printre putinii producatori de ceasuri de mana care isi confectioneaza singuri absolut toate elementele necesare produsului finit. Pana si articole minore, cum ar fi uleiul folosit la gresarea mecanismelor sau componentele luminiscente folosite pentru indicatoare, sunt toate executate in fabricile Seiko. In acest fel, firma garanteaza o calitate de top a produselor sale.

De aceea recoamndam ceasurile de mana Seiko, un cadou oferit atat de sarbatori cat si cu ocazia altor evenimente importante.

Pentru comenzi ferme ne puteti contacta utilizand formularul de contact de pe site cat si telefonic.