Listeaza dupa producator. Casio

Ceasuri de mana Casio barbati si dama. Colectii ceasuri Casio: G-SHOCK, BABY-G, RADIOCONTROLATE, SPORT, EDIFICE, CASIO COLLECTION, PRO TREK, SEA PATHFINDER.

Istoric:


Afacerea de familie Kashio, fondata in 1957 de catre Tadao Kashio, a fost primul producator de instrumente de calcul electronice din Japonia.


In 1965 CASIO prezenta primul calculator desktop cu memorie, iar in 1974 primul ceas de mana cu afisaj digital. Utilizarea mecanismelor quartz si a unor procesoare mult mai puternice, au lasat in urma conceptia asupra unui ceas ce afiseaza doar ora, si au creat un mini-computer ce se purta la incheietura mainii.


In 1976 CASIO deja oferea pietei ceasul digitale cu o multitudine de functii. Patru ani mai tarziu specialistii sai au adaugat un computer electronic in interiorul carcasei.


1981 – primul ceas digital cu calculator


1982 – primul ceas analog-digital


1983 – primul ceas G-SHOCK


1999 – primul ceas cu GPS


2000 - primul ceas cu camera digitala. Primul ceas cu mp3 player.


2002 – primele ceasuri cu afisaj multicolor


2006 – primul PRO TREK cu TOUGH SOLAR si radio


2009 - Pentru a promova colectia Edifice formata din ceasuri cu design sportiv, o colectie a carei concepte de baza sunt "viteza si inteligenta", Casio devine partener oficial al Red Bull Racing Formula 1 Team.


Filozofia brand-ului:


Crezul corporativ al CASIO este "creativitate si contributie". Acest exprima angajamentul companiei de a contribui la bunastarea societatii oferind produse originale si utile.


Produse cu functii inovatoare ce asista oamenii in viata de zi cu zi. Atunci cand un singur produs este adoptat la scara larga, se dezvolta noi piete ce genereaza dezvoltarea unor industrii inrudite. Aceasta este metoda prin care CASIO isi aduce contributia catre societate – produse inovatoare ce imbunatatesc vietile oamenilor.


"Incercam sa identificam nevoile reale ale consumatorilor [...] si sustinem progresul social si dezvoltarea companiei noastre". - Kazuo Kashio - Presedinte CASIO.


CASIO comercializeaza o gama extinsa de produse: camere digitale, instrumente muzicale, calculatoare, proiectoare, case de marcat, si nu in ultimul rand ceasuri.


Caracteristici ceasuri:


Functii: radiocontrolate, alarma, altimetru, barometru, termometru, busola, grafic mareic, ora mondiala, ora duala, cronometru, temporizator, fazele Lunii, calculator, iluminare fundal, ora de vara, etc.


Geam: mineral, safir cristal, curbat/drept


Curea piele, cauciuc, material textil si combinatii. Bratara otel inoxidabil, titan si combinatii.


Mecanisme quartz, afisaj analog, digital sau ana-digi.


Rezistenta la apa: WR, WR 50m, WR 100m, WR 200.


Rezistente la socuri, murdarie si rugina.


Colectii:


G-SHOCK: functii multiple, extrem de rezistent, design modern; trasatura definitorie a modelelor din aceasta colectie este rezistenta sporita la socuri;


BABY-G: functii sofisticate, ultramodern, chic;


RADIOCONTROLATE: receptionare semnal radio, tehnologic


SPORT: ceasuri functionale pentru activitati in exterior


EDIFICE: de la elegant la clasic, de la sport la functional, raport bun pret/calitate


CASIO COLLECTION: de la design metalic la sport, preturi accesibile


WAKE-UP TIMER: ceasuri de masa cu alarma, pentru acasa sau in calatorie.


PRO TREK: sunt ceasuri profesioanale pentru munte(busola, barometru, termometru...)


SEA PATHFINDER: sunt ceasurile perfecte pentru cei care prefera calatoriile pe apa

Mai multe
Vizualizare 1 - 16 din 206 produse

Informaţii

Check also

Producători

Block title

Visit our blog

Accept

Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Daca ati luat la cunostinta termenii legati de "Politica de confidentialitate" puteti continua pe site.