Lista produselor dupa marca Sector

Firma Sector a devenit una dintre cele mai renumite firme de ceasuri elvetiene datorita designului si calitatii.

Mai mult

Istoric:

Brand-ul Sector No Limits a fost fondat in 1973.

Sector No Limits a reflectat inca de la inceput imaginea unei continue provocari. Datorita unei pozitionari distincte si unice, rezultatul inovatiei si implicarii emotionale, mesajul de mare impact – brandul Sector este puternic legat de eroii sporturilor extreme si a aventurilor imposibile.

In anii '80 si '90 Echipa Sector No Limits si aventurile atletilor sai au devenit faimoase: Manolo pentru escaladare, Patrick de Gaillardon pentru zborul cu costumul cu aripi, Umberto Pellizzari pentru scufundare fara tub de oxigen , Angelor pentru zborul deasupra Saharei. Reusitele tuturor demonstreaza un singur lucru: Sector No Limits a devenit expresia simbiozei dintre calitatile tehnice ale produselor si performanta extrema.

Brandul Sector a obtinut o crestere impresionanta in anii 80 si 90, devenind lider de necontestat pe piata de ceasuri sport pentru barbati - atat in Italia, cat si pe plan international.

Incepand cu 2006, brand-ul Sector No Limits face parte din Morellato & Sector Group.

In 2007, Sector a sponsorizat Mascalzone Latino in Cupa Americii din Valencia, creand impreuna cu aceasta ceasul Ocean Master Mascalzone Latino, devenind un instrument ideal multumita fiabilitatii si caracteristicilor tehnice.

In 2008, Sector sponsorizeaza pe Stefano Baldini si Rossano Galtarossa, reprezentanti ai Italiei in cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing din 2008.

Astazi, ceasurile Sector adopta o noua pozitie: ceasuri pentru barbati. Brand-ul se aventureaza spre un nou domeniu: depasirea limitelor, nu atat in a depasi un record, ci in atingerea un tel anume, unul real.

Prezentare brand:

Datorita cercetarilor continue in ceea ce priveste calitatea tehnica si estetica, ceasurile Sector ofera functii tehnice inovative, calitate si performanta la nivel inalt. Mesajul brandului Sector este unul puternic, simplu si direct: Sector – No Limits inseamna o provocare continua, depasirea tuturor barierelor fizice, mentale si sociale, pentru indeplinirea scopurilor atat in sport cat si in viata de zi cu zi.Sector – No Limits reprezinta un mod de viata, confirmarea valorilor reale.

Cele 3 linii de produse acopera cerintele diversificate ale consumatorilor:Eagle Collections:functii performante, tehnologie de varf –ceasuri destinate sporturilor extreme, cat si pentru viata de zi cu zi.

Swiss Made Collections:calitate in fiecare detaliu, precizie, traditia se imbina cu designul elegant in fiecare model.

Sport Collections: destinat celor care doresc sa traiasca emotii puternice, provocari in viata lor de zi cu zi. Modele apartinand colectiilor sport sunt indraznete, atragatoare, in pas cu spiritul liber al celor care le poarta.

Caracteristici ceasuri:

Carcasa: otel inoxidabil, plastic;

Afisaj analog, digital si ana-digi;

Geam: cristal safir, mineral;

Remontoar si capac infiletabil;

Curea: piele, cauciuc, silicon, PU, material textil;

Bratara otel inoxidabil 316L, titan;

Mecanisme quartz si automatice, analogice si digitale: ETA, Isa, Miyota, Ronda, TMI;

Functii: monitorizare frecventa cardiaca, cronograf, multifunctionale, a doua zona de fus orar, bezel, termometru, busola, altimetru, barometru, alarma;

Rezistenta la apa: 5, 10, 20 atm/bar;

Colectii: Race, Ocean Master, Marathon Master, 42, 195 Marathon, 340 Collection, 240 Collection, 195 Collection, Oversize Collection.

Mai putin
Produs adăugat la comparaţie

Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Daca ati luat la cunostinta termenii legati de "Politica de confidentialitate" puteti continua pe site.

Produs adăugat la lista de dorințe