Ceas de mana barbatesc Suunto Watches Quest Black SS018153000

Ceas de mana barbatesc Suunto Watches Quest Black SS018153000

Ceasul de mana original Suunto Quest Black SS018153000 este un ceas profesional pentru antrenamente fizice fiind capabil de a masura ritmul cardiac.

Descriere

Suunto Quest Black SS018153000 este compatibil cu Suunto Movestik Mini ce transfera datele pe "Movescount.com" si Suunto Dual Comfor Belt folosit pentru gimnasitica cardio si pentru a masura ritmul cardiatic. 

Ceasul Sport Fitness este dotat cu cronograf, cronometru care memoreaza pana la 300 de timpi intermediari si cu numerotare inversa, care functii legate de puls: afiseaza pulsul in timp real, intervale de intregistre de 10 secunde, media batailor pe minut in timp real, afiseaza caloriile consumate, ANT-  transmite catre ceas, prin semnal digital codat, pulsul inregistrat de centura Suunto Dual Comfort Belt; De asemenea, ceasul are si functii pentru Antrenamente: recomandarea timpului de recuperare dupa exercitiu, ghidarea in timp real a duratei si intensitatii antrenamentelor,  si prin intermediul Suunto POD's(optional).

Ceasul vine complet cu toate actele,pretul afisat este complet cu TVA si dispune de doi ani garantie internationala.


Detalii ale produsului

Display
Digital
Mecanism
Quartz
Forma cadran
Rotunda
Material carcasa
Plastic
Material bratara
Plastic,silicon
Cronograf
Da
Geam
Cristal mineral
Rezistenta la apa
30m
Cadran
LCD
Dimensiuni carcasa
42 mm
Calendar
Da
Alarma
Da
Cronometru
Da
Provenienta mecanism
Finlanda
Sistem inchidere
Catarama
Culoare bratara
Neagra
Caracteristici importante
Outdoor, Adventure, Munte

Reviews

No reviews
Produs adăugat la comparaţie

Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Daca ati luat la cunostinta termenii legati de "Politica de confidentialitate" puteti continua pe site.

Produs adăugat la lista de dorințe